2023

Zaterdagavond 2 december 2023 - Nootdweer presenteert in het Torenlaan Theater - Ditmaal met het geweldige koor Duze NomShikaShika welke prachtige Zuid Afrikaanse liederen ten gehore bracht. Een lust om er weer bij te zijn in het sfeervolle Torenlaan Theater! Een leuke afwisseling met ook weer sprankelende liederen van de zee door Nootdweer. Een feest om mee te maken!

2 september 2023 - Deelname aan het Regiobank Poostzangers  Festival in Woudenberg

Onder ideale weersomstandigheden en grote belangstelling is het Poortzangers Festival 2023 een topervaring voor publiek, zangers en hun begeleiders geworden. Het enthousiasme voor het gekozen repertoire was groot. Wat opviel, was dat naast het muzikale succes van de middag tientallen mensen het festival gebruikten voor ontmoeting en verbinding. Een prima ‘bijvangst’ voor de organisatoren van het festival.                                              bron: De Woudenberger

19 augustus 2023 - Deelname Nootdweer aan het Zeister Mosselfestival

Onderstaande foto's Mel Boas

17 juni 2023 - Deelname aan het Haring/Shanty Festival in het centrum van Zeist

13 mei 2023 - Optreden "Abrona"  - Huis ter Heide

27 april 2023 - Koningsdag in Zeist - Optreden voor het gemeentehuis van Zeist

Zaterdagavond 1 april 2023 - Nootdweer presenteert avond met "Zing je Rot"

Twee keer per jaar organiseert het koor in het intieme Torenlaantheater “Nootdweer presenteert “ , avonden waarin naast het koor gasten (koren, orkesten of soloartiesten) optreden. Ook op 1 april was weer zo'n geweldige muzikale luister en kijk en.... zing me avond.