NOOTDWEER PRESENTEERT...

Onze volgende Nootdweer presenteert avond is:  20 november 2021

Op zaterdagavond 20 november 2021 is er weer een gezellige, traditionele “Nootdweer presenteert…”avond!

Onze speciale gasten zijn dan “DE BEGONIA’S" uit Veenendaal. Een koor van enthousiaste, spontane vrouwen met veel zang- en levenservaring!  Ze groeien en bloeien in Veenendaal en wijde omgeving. De Begonia’s zijn verrassend veelzijdig. Ze zullen optreden met smartlappen, luisterliedjes en vrolijke meezingers van Hollandse bodem.

En natuurlijk is NOOTDWEER ook van de partij.

Aanvang 20.00 uur – zaal open v.a. 19.30 uur – Entree € 9.00 incl. kopje koffie/thee

 

EEN OVERZICHT VAN ONZE VORIGE NOOTDWEER PRESENTEERT AVONDEN:

Zaterdagavond 7 april 2018 was het weer "volle bak" ......het publiek genoot met volle teugen van geweldige optredens van de groep "Springtide" welke als thema "Rocks and Roses" hadengekozen.Ook natuurlijk een bijdrage van "Nootdweer" die met veel nieuwe nummers de zaal veroverde, kortom weer een onvergetelijkeNootdweer presenteert avond!iZie hier wat foto's van Magda Spelt

EEN SPRANKELENDE AVOND MET :  Springtide Het is een groep zangers: elf mannen begeleid door een gitarist, een violiste en een accordeoniste die soms meezingt.Ze worden geïnspireerd door Ierse muziek en onze Europese Keltische geschiedenis, maar ook andere muziek die hen raakt staat op het repertoire.De liederen, die variëren van uitbundig tot melancholisch,in prachtige bewerkingen van muzikaal leider Annette de Haas, klinken aanstekelijk en hartverwarmend.Wij vonden elkaar in 2002 tijdens een buurtfeest op de Springweg, in Utrecht: vandaar de naam.

Onze laatste Nootdweer presenteert avond was op zaterdag 25 november 2017

m.m.v. "Zeur niet"uit Amersfoort, ook dit was weer een geweldige muzikale happening...

Onze afgelopen traditionele Nootdweer presenteert  avond was op  zaterdag 25 maart 2017  Zie alle info over de optredende gasten van deze avond:  Noottuygh  &   Seyl & Treyl              zie hieronder wat beelden van deze geweldige "presenteert..."avond!

Nootdweer was weer flink in de weer....

Seyl & Treyl in volle aktie!...........dat was genieten!

Kortom, het was weer een onvergetelijke NW presenteert avond!

Noottuygh liet zich zeker ook niet onbetuigd........