NOOTDWEER PRESENTEERT...

Onze volgende Nootdweer presenteert avond is:

zaterdagavond 3 december 2022

Info volgt....

Een terugblik aan weer een geweldige Nootdweer presenteert avond  -  2 april 2022:

Het was weer een "ouderwetse" sprankelende Nootdweer presenteert avond       in het gezellige Torenlaan Theater Zeist.! - Volle bak!

De Begonia's lieten hun van de beste kant horen en zien!

Ook alle  geweldige muzikanten  waren een lust voor het oor!

Wat goed dat we allemaal weer als vanouds bij elkaar konden zingen, musiceren en bovenal genieten..... We zien alweer uit naar de volgende Nootdweer presenteert avond!  We zien u dan graag weer!!

 

 

EEN OVERZICHT VAN ONZE VORIGE NOOTDWEER PRESENTEERT AVONDEN:

Zaterdagavond 7 april 2018 was het weer "volle bak" ......het publiek genoot met volle teugen van geweldige optredens van de groep "Springtide" welke als thema "Rocks and Roses" hadengekozen.Ook natuurlijk een bijdrage van "Nootdweer" die met veel nieuwe nummers de zaal veroverde, kortom weer een onvergetelijkeNootdweer presenteert avond!iZie hier wat foto's van Magda Spelt

EEN SPRANKELENDE AVOND MET :  Springtide Het is een groep zangers: elf mannen begeleid door een gitarist, een violiste en een accordeoniste die soms meezingt.Ze worden geïnspireerd door Ierse muziek en onze Europese Keltische geschiedenis, maar ook andere muziek die hen raakt staat op het repertoire.De liederen, die variëren van uitbundig tot melancholisch,in prachtige bewerkingen van muzikaal leider Annette de Haas, klinken aanstekelijk en hartverwarmend.Wij vonden elkaar in 2002 tijdens een buurtfeest op de Springweg, in Utrecht: vandaar de naam.

Onze laatste Nootdweer presenteert avond was op zaterdag 25 november 2017

m.m.v. "Zeur niet"uit Amersfoort, ook dit was weer een geweldige muzikale happening...

Onze afgelopen traditionele Nootdweer presenteert  avond was op  zaterdag 25 maart 2017  Zie alle info over de optredende gasten van deze avond:  Noottuygh  &   Seyl & Treyl              zie hieronder wat beelden van deze geweldige "presenteert..."avond!

Nootdweer was weer flink in de weer....

Seyl & Treyl in volle aktie!...........dat was genieten!

Kortom, het was weer een onvergetelijke NW presenteert avond!

Noottuygh liet zich zeker ook niet onbetuigd........