Onze volgende Nootdweer presenteert avond is: zaterdagavond 23 november 2024 

Joke Marcus

Reserveer tijdig uw kaarten via:  www.torenlaantheater.nl 


Zaterdagavond 6 april 2024 stond in het teken van.... 

              De Parels van de Kromme Rijn!

Een sfeervolle en muzikale belevenis was deze Nootdweer presenteert avond in het sfeervolle Torenlaan Theater!

 

Info over dit koor:

Smartlappen- en Levensliederen

De Parels van de Kromme Rijn is een gezellig gemengd koor waarbij plezier in het zingen voorop staat. De leden van dit koor komen uit Odijk en omgeving.

Het repertoire bestaat uit oudhollandse levensliedjes en meezingers uit de 40,- 50- en 60-er jaren. De Parels van de Kromme Rijn treden op in woonzorgcentra en instellingen, om de bewoners gezelligheid en vreugde te bezorgen.

Zij repeteren wekelijks op de woensdagavonden in het Dorpshuis van Odijk en houden daar ook gezellige bijeenkomsten.

De Parels gaan er van uit dat iedereen bij hen vooral met plezier moet kunnen zingen. 

Uiteraard streven ze ook naar een zo goed mogelijke uitvoering van hun repertoire.

 

Deze benadering maakt dat zij zijn uitgegroeid tot het gezelligste koor van Midden-Nederland!

Website van deze parels: www.parelsvandekrommerijn.nl


2 december 2023

Wat een geweldige avond! en wat een prachtig koor Duze NomShikaShika Wat hebben we genoten van deze mooie Zuid Afrikaanse liederen. 

Terugblik zaterdag 1 april 2023 op de sprankelende Nootdweer presenteert avond van  met het popkoor "Zing je Rot"...

Wie zijn wij?

Wij zijn een gezellige en enthousiaste groep van z"n 40 mensen met één belangrijke overeenkomst: wij hebben een passie voor zingen en dat delen wij graag met ons publiek.

Waarom Zing je Rot?

Wat ons koor bijzonder maakt is dat we voornamelijk Nederlandse hertalingen zingen van popmuziek uit de 60er en 70er jaren. Deze vertalingen zijn meestal gemaakt door tekstdichter en meester vertaler Jan Rot, vandaar de opmerkelijke naam van ons koor. Het is heel bijzonder om de oude hits met de prachtige teksten van Jan Rot te horen.

Met wie?

Onder leiding van onze inspirerende dirigent/arrangeur en muzikaal begeleider Nico Ravenstijn zingen wij vijfstemmig. Carel Schweig begeleidt ons op de piano en gitaar en Philip Lijnzaad en Ben van der Tempel op gitaar, viool en percussie.

Wat zingen wij?

Wij treden regelmatig op met een steeds vernieuwend repertoire. Ons repertoire is zeer gevarieerd. Van The Blue Diamonds tot Queen en van The Beatles tot Acda en de Munnik. Zoals gezegd, veelal klassiekers in een moderne vertolking van Jan Rot.

Voor alle informatie ga naar onze website: www.zingjerot.nl

Terugblik 3 december 2022 op deze geweldige en uitverkochte Nootdweer presenteert .... avond in het Torenlaan Theater.

Op zaterdagavond 3 december 2022 was er weer zo’n sprankelende en inmiddels traditionele `Nootdweer presenteert` avond in het Torenlaan Theater in Zeist!

Deze avond trad het geweldige koor uit Amersfoort “GEDEELDE SMART” op. 

Zij zongen over "vreugd en smart, en met een arm om je heen" geeft dit veel liefde en troost en alles komt recht uit hun hart.

Deze woorden kwamen uit hun zelf geschreven lijflied.

Met deze wijze woorden begonnen zij dit optreden.

Het koor bestaat uit 45 fraai uitgedorste dames onder leiding van een enthousiaste dirigent en muzikaal begeleid door 2 accordeonisten. Charme, vrolijkheid en enthousiasme komen terug in hun vertolking van smartlappen en levensliederen.

Dit alles onder het motto: Het is pas feest als Gedeelde Smart is geweest!  

Verder heeft Shanty & Seasongkoor Nootdweer uit Zeist zich deze avond natuurlijk ook van zijn beste kant laten zien en horen! 

 

Een terugblik aan weer een geweldige Nootdweer presenteert... avond  -  2 april 2022:

Het was weer een "ouderwetse" sprankelende Nootdweer presenteert avond       in het gezellige Torenlaan Theater Zeist.! - Volle bak!

De Begonia's lieten hun van de beste kant horen en zien!

Ook alle  geweldige muzikanten  waren een lust voor het oor!

Wat goed dat we allemaal weer als vanouds bij elkaar konden zingen, musiceren en bovenal genieten..... We zien alweer uit naar de volgende Nootdweer presenteert avond!  We zien u dan graag weer!!

 

EEN OVERZICHT VAN ONZE VORIGE NOOTDWEER PRESENTEERT AVONDEN:

Zaterdagavond 7 april 2018 was het weer "volle bak" ......het publiek genoot met volle teugen van geweldige optredens van de groep "Springtide" welke als thema "Rocks and Roses" hadden gekozen. Ook natuurlijk een bijdrage van "Nootdweer" die met veel nieuwe nummers de zaal veroverde, kortom weer een onvergetelijke Nootdweer presenteert avond!   Zie hier wat foto's van Magda Spelt

EEN SPRANKELENDE AVOND MET :  Springtide Het is een groep zangers: elf mannen begeleid door een gitarist, een violiste en een accordeonist die soms meezingt. Ze worden geïnspireerd door Ierse muziek en onze Europese Keltische geschiedenis, maar ook andere muziek die hen raakt staat op het repertoire. De liederen, die variëren van uitbundig tot melancholisch, in prachtige bewerkingen van muzikaal leider Annette de Haas, klinken aanstekelijk en hartverwarmend. Wij vonden elkaar in 2002 tijdens een buurtfeest op de Springweg, in Utrecht: vandaar de naam.

zaterdag 25 november 2017

m.m.v. "Zeur niet"uit Amersfoort, ook dit was weer een geweldige muzikale happening...

zaterdag 25 maart 2017  Zie alle info over de optredende gasten van deze avond:  Noottuygh  &   Seyl & Treyl                                                           zie hieronder wat beelden van deze geweldige "presenteert..."avond!

Nootdweer was weer flink in de weer....

Seyl & Treyl in volle aktie!...........dat was genieten!

Kortom, het was weer een onvergetelijke NW presenteert avond!

Noottuygh liet zich zeker ook niet onbetuigd........